Skatteverket hjälper

I mina kontakter med SKV under de år som jag har varit företagare upplever jag att de i stort (något undantag finns fortfarande tyvärr) hjälper till på ett positivt sätt!

Vår momsskuld till Skatteverket som uppstod p.g.a. den uppkomna situationen med vår fd producent och Saving Spaces AB:s kravfakturor till dom, visade sig efter en dialog med (flera personer på) SKV, inte alls vara någon momsskuld, varför skattedeklarationen nu är 0:ad och Kronofogdeärendet (som en följd av Saving Spaces AB:s momsskuld till SKV), åller därmed också på att upphöra!!!

En reaktion på “Skatteverket hjälper

  1. I have come across that currently, more and more people are attracted to digital cameras and the industry of digital photography. However, to be a photographer, it’s important to first devote so much of your time deciding the model of camera to buy as well as moving via store to store just so you could buy the lowest priced camera of the trademark you have decided to pick. But it would not end generally there. You also have to take into consideration whether you should purchase a digital digicam extended warranty. Thanks a bunch for the good points I gained from your blog site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *