OBS! Historiken …

… som är beskriven hittills (2012-04-10) är endast en del av historiken. Det sägs att ”verkligheten överträffar dikten”, till en hel del är detta sant i denna Uppfinnings historia, även om vi inte har kommit till att överträffa Hollywoods ”action” filmer, än. Det finns dock inslag av förfalskningar av rapporter, hemligstämplade dokument, nedtystade testresultat, avtalsbrott, avvikande från sekretessåtagande, utlovade budgetar som inte har uppfyllts, illojal konkurrens, etc. i denna Uppfinnings historia! Anledningen till att vi inte har beskrivit hela historien än är dels att det blir för mycket att läsa på en hemsida (bok?), dels att vi har en juridisk process på gång, för att vi skall kunna fortsätta vidareutveckla produkten, samtidigt som SKV vill att vi skall betala in moms på fakturor som vår leverantör inte har betalat oss. Se även nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *