Akut!!! Hjälp oss så vi slipper gå i konkurs …

… som i så fall är orsakad av att vår leverantör sedan 12 år har tagit över våra kunder. En effekt av detta är att vår hållbara produkt inte längre kan utvecklas! Utveckling tar tid, mycket längre tid än man normalt tror. Det som nu är på väg till Kronofogden är moms på ca 60.000 kr som skall betalas. Denna moms är en effekt av våra fakturor (som utgår från vad vi hävdar gällande avtal) till vår fd producent. Eftersom exproducenten bestrider våra fakturor har de inte heller betalat dom. Därför har vi i nuläget inga kunder och vi kan inte skaffa nya kunder pga den uppkomna situationen, varför vi inte  har några pengar att betala momsen med! Skall ytterligare en svensk uppfinning behöva gå i konkurs pga (vad vi kallar) blufföretag?

Ni kan sponsra oss på:

bg  5371-9563, Saving Spaces AB, www.savingspaces.se

Alla bidrag mottages tacksamt – skriv er e-postadress så vi kan tacka Er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *